Om initiativet

Sund Skole Nettet er en landsdækkende sammenslutning af skoler, der har til formål at fremme sundhed i folkeskolen. Medlemsskolerne deler deres viden og erfaringer, udfører sundhedsmålinger og tilbydes professionelle og målrettede sundhedsindsatser til kostpris.

Hvem er vi?
Sund Skole Nettet har eksisteret siden 2008 og omfatter mere end 100 danske folkeskoler. Initiativet er startet af Rockwool Fonden, som på baggrund af skolernes behov løbende støtter udviklingen af nye sundhedsinitiativer og undervisningstilbud. Sund Skole Nettet ledes af en bestyrelse, som vælges blandt skolernes repræsentanter i det landsdækkende netværk. Netværket mødes hvert år og samler repræsentanter fra de lokale skolenetværk og medlemsskolernes sundhedsudvalg. Du kan læse mere om de enkelte dele af Sund Skole Nettets organisation ved at klikke på menupunkterne til højre.

Hvad tilbyder vi?
Sund Skole Nettet tager udgangspunkt i et bredt sundhedsbegreb og tilbyder sine medlemsskoler en række målrettede og professionelle værktøjer og undervisningtilbud, som imødekommer specifikke sundhedsudfordringer inden for både fysisk og mental sundhed. Takket være Rockwool Fondens finansiering af udgifter til udvikling og evaluering mv. kan alle tilbuddene erhverves til kostpris.

For at få adgang til de attraktive sundhedstilbud skal skolen udpege en sundhedsansvarlig og oprette et sundhedsudvalg. Dette sikrer, at medlemsskolerne sætter permanent fokus på arbejdet med at fremme sundhed, at skolerne får et bedre grundlag for at tilrettelægge deres sundhedsindsats og at gode sundhedsinitiativer bliver delt med andre skoler i netværket.

Du kan læse mere om fordelene ved at være med i Sund Skole Nettet under medlemsfordele. Vi kommer også meget gerne ud på din skole og fortæller mere om, hvad vi kan tilbyde.

Book et gratis informationsmøde

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)


Please leave this field empty.

Din besked