Eksperter og samarbejdspartnere

Sund Skole Nettet er blevet til i samarbejde med professorer ved danske universiteter, samt en række andre fagfolk med viden om børns sundhed.

For at sikre at den viden der præsenteres for Sund Skole Nettets medlemmer er baseret på en høj forskningsmæssig standard, har Sund Skole Nettet tilknyttet en række af Danmarks mest fremtrædende fagfolk, der rådgiver os om børns fysiske og mentale sundhed, herunder bl.a.

Professor Bente Klarlund Pedersen
Professor Bente Klarlund Pedersen fra Københavns Universitet har helt fra starten været en meget vigtig inspirator for konceptet. Hun har med sin store faglige indsigt og med udgivelsen af pædagogiske bøger om betydningen af en god kondition for både børn og voksne haft en stor betydning for interventionen.

Professor Lars Bo Andersen
Professor Lars Bo Andersen fra Syddansk Universitet har i en årrække beskæftiget sig med sundhedsinterventioner for børn og unge. Han har i.fm. Sund Skole Nettet blandt andet ydet et væsentligt bidrag til databehandling og opstilling af normer for de forskellige målinger. Yderligere har han bidraget med konkrete initiativer til de deltagende skoler og kommuner.

Sund Skole Nettets ekspertfølgegruppe udbygges løbende.