Medlemsfordele

Sund Skole Nettet er en landsdækkende sammenslutning af skoler, der har til formål at fremme sundhed i folkeskolen.

Som medlem tilbydes jeres skole en række unikke fordele:

• Professionelle og målrettede undervisningstilbud der tilbydes til attraktive kostpriser. Nye tilbud vil blive udviklet og udbudt løbende.
  • COOL2BFIT - et kost- og aktivitetsprogram til overvægtige og fysisk inaktive børn og deres familier.
  • Perspekt - et undervisningsforløb til træning af elevers emotionelle, personlige og sociale færdigheder.
  • Drug Rebels - et roadshow for elever i 8.- 10. klasse med fokus på brugen af rusmidler.
  • Inspiration og ny viden om hvordan elevernes sundhed og trivsel kan fremmes i skolen.
  • Løbende råd og vejledning fra Sund Skole Nettets sekretariat, der vil formidle erfaringer mellem skoler og lokale netværk og målrette tiltag til de enkelte skoler.
  • Mulighed for at deltage i den årlige Sund Skole Dag.
  • Mulighed for at følge med i konditions- og livviddetilstanden for hver af skolens klasser, fra år til år og fra klassetrin til klassetrin.
  • Mulighed for at deltage i lokale sundhedsnetværk, typisk med andre skoler i kommunen.

Forudsætninger for medlemsskab:

• Skolen udpeger en sundhedsansvarlig lærer og nedsætter et sundhedsudvalg, som arbejder for at gennemføre en veltilrettelagt sundhedspolitik.
  • Skolens sundhedsansvarlige udfylder hvert år en statusrapport over skolens sundhedsaktiviteter. Dette gør det muligt for Sund Skole Nettet at målrette fremtidige sundhedsindsatser samt at dele eksempler på best practice til glæde for alle netværkets medlemmer.

Sund Skole Nettets sekretariat står altid klar til at hjælpe nye skoler i gang, og vi kommer gerne ud på din skole og fortæller mere om fordelene ved at være med i Sund Skole Nettet. Kontakt os, hvis du ønsker at tilmelde din skole eller vil vide mere om medlemsfordele og forudsætninger.