Sund Skole Dag

Sæt fokus på sundhed fredag den 10. april 2015

Sund Skole Dagen er viet til at fejre skolens arbejde med sundhed, og Sund Skole Nettet opfordrer skolerne til at afholde aktiviteter og arrangementer med fokus på sundhed.

Op til Sund Skole Dagen kan medlemsskolerne vælge at foretage sundhedsmålinger af deres elevers højde, vægt, livvidde og kondital, og når målingerne bliver uploadet, kan skolens lærere se målingerne illustreret og forklaret på Sund Skole Nettets  hjemmeside.

Her på siden kan I finde materiale, som indarbejder måleresultaterne i konkrete tværfaglige undervisningsforløb og klasseøvelser.

På Sund Skole Nettets hjemmeside kan medlemsskolerne også finde andet materiale og ideer til aktiviteter på Sund Skole Dagen. Skolerne i netværket får derved et godt udgangspunkt for at arrangere en sjov og lærerig dag, der sætter fokus på elevernes sundhed.

Undervisningsmateriale til download
Download nyt undervisningsmateriale, som tager udgangspunkt i Sund Skole Nettets målinger. Undervisningsmaterialet er niveaudelt og er målrettet både indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.

Download undervisningsmaterialet (PDF, 11 Mb)